Los Santos Fire Department — "Serving With Courage, Integrity and Pride"
REINTEGRARE - INFORMAȚII ȘI MODELE
INFORMAȚII
STATUL DE REINTEGRĂRI: Închise
TIP DE JOB: Cu normă întreagă
ATRIBUȚIILE: Reintegrarea oferă pompierilor anteriori o altă șansă într-o carieră de prestigiu, permițându-le să primească, de obicei, aproape de rangul lor anterior. Reintegrările pot duce uneori la un rang superior, dar candidații primesc, de obicei, un nivel mai mic decât ceea ce au fost anterior. Răspunsurile la reintegrări sunt luate în considerare pe mai mulți factori, inclusiv efortul candidatului în aplicarea sa și experiența lor anterioară în cadrul departamentului. Reintegrările pot fi refuzate din orice motiv. În cazul în care vi se refuză declarația imediată, nu puteți depune o altă cerere, indiferent de cât timp a trecut. Cu excepția cazului în care se prevede altfel, vi se permite să parcurgeți Procesul de Recrutare. Dacă credeți că această decizie a fost luată greșit, trebuie să faceți apel la Fire High Command. Timpul între cererile de reintegrări este 7 zile inclusiv.
TIP DE JOB: Cu normă întreagă
ATRIBUȚIILE: Reintegrarea oferă pompierilor anteriori o altă șansă într-o carieră de prestigiu, permițându-le să primească, de obicei, aproape de rangul lor anterior. Reintegrările pot duce uneori la un rang superior, dar candidații primesc, de obicei, un nivel mai mic decât ceea ce au fost anterior. Răspunsurile la reintegrări sunt luate în considerare pe mai mulți factori, inclusiv efortul candidatului în aplicarea sa și experiența lor anterioară în cadrul departamentului. Reintegrările pot fi refuzate din orice motiv. În cazul în care vi se refuză declarația imediată, nu puteți depune o altă cerere, indiferent de cât timp a trecut. Cu excepția cazului în care se prevede altfel, vi se permite să parcurgeți Procesul de Recrutare. Dacă credeți că această decizie a fost luată greșit, trebuie să faceți apel la Fire High Command. Timpul între cererile de reintegrări este 7 zile inclusiv.
CERINȚE / MINIM DE CALIFICĂRI
- Trebuie să posede dovezi de identitate;
- Trebuie să posede un permis de conducere valabil în statul San Andreas;
- Trebuie să fi fost membru al pompierilor din Los Santos într-o perioadă anterioară;
- Trebuie să dezvăluie angajarea anterioară, inclusiv alte agenții de serviciu public;
(( CERINȚE OUT OF CHARACTER ))
- ((Nu trebuie să aibă o sancțiune administrativă recentă sau excesivă pentru niciun caracter. Recent este definit de obicei ca o lună / 30 de zile, sancțiunile excesive fiind determinate de la caz la caz))
- ((Nu trebuie să se afle într-o altă facțiune oficială cu caracterul pe care îl aplică. Permisiunea double faction trebuie obținută dacă se află într-o facțiune oficială cu un personaj separat;))
- ((Trebuie să fie capabili să joace rolul într-un mod realist și să afișeze o dezvoltare a personajelor corespunzătoare;))
- ((Trebuie să aibă numele forumului în formatul Nume Prenume;))
- ((Trebuie să aibă platforma de tip Discord;))
- ((Nu trebuie să fie în lista de blacklist a facțiunii Los Santos Fire Department . Interzicerile sunt apelate direct la ofițerii de pompieri;))
MODEL DE APLICATIE
Subiect:
Formular:
Code: Select all
[Reintegrare #01] Nume Prenume
Code: Select all
[divbox=white][center][img]https://i.postimg.cc/SKc25Z66/lg1.png[/img][/center]
[center]Los Santos Fire Department — [i]"Serving [b]With[/b] Courage [b]Integrity[/b] and Pride"[/i][/center]
[hr=dash]
[divbox=black][b][color=#FFFFFF]I. INFORMAȚII PERSONALE[/color][/b][/divbox]
[divbox=white][b]I.1)[/b] Titlu: Dl/Dna.
[b]I.2)[/b] Nume: Răspuns
[b]I.3)[/b] Numele mijlociu: Răspuns
[b]I.4)[/b] Prenume: Răspuns
[b]I.5)[/b] Număr de contact: Răspuns
[b]I.6)[/b] E-mail de contact: Răspuns
[b]I.7)[/b] Data nașterii: Răspuns
[b]I.8)[/b] Sex: Răspuns
[b]I.9)[/b] Greutate: Răspuns
[b]I.10)[/b] Înalțime: Răspuns
[b]I.11)[/b] Adresa de locuință: Răspuns[/divbox]
[divbox=black][b][color=#FFFFFF]II. ISTORIC[/color][/b][/divbox]
[divbox=white][b]II.1)[/b] Ați fost angajat cât timp ați plecat din departament ?: Răspuns
[b]II.2)[/b] Dacă ați raspuns cu "da" la întrebarea II.1, unde ați lucrat: Răspuns
[b]II.3)[/b] Alte ocupți înafara de cele profesionale, ați mai avut: Răspuns
[b]II.4)[/b] Cu ce rank erați cunoscut anterior în departament ?: Răspuns
[b]II.5)[/b] De cât timp a trecut de când te afli în departament ?: Răspuns
[b]II.6)[/b] Tipul descărcării: Onorabilă / Neonorabilă[/divbox]
[divbox=black][b][color=#FFFFFF]III. CHESTIONAR INFORMATIV[/color][/b][/divbox]
[divbox=white][b]III.1)[/b] Care au fost circumstanțele care au dus la plecarea dvs. din departament în mandatul anterior ?: Răspuns
[b]III.2)[/b] Dacă ați fost demis neonorabil din departament, explicați circumstanța: Răspuns
[b]III.3)[/b] De ce intenționați să vă reîntoarceți în Los Santos Fire Department?: Răspuns
[b]III.4)[/b] Direcționare catre demisie: [url=link]Acces[/url][/divbox]
[divbox=black][b][color=#FFFFFF]IV. DECLARAȚIE[/color][/b][/divbox]
[divbox=white][b]Eu[/b], Nume Prenume, certific faptul că toate informațiile transmise în cadrul acestei cereri de reintegrare sunt valabile și adevărate în măsura în care sunt cunoscute. Certific că întreaga cerere a fost scrisă și completată de mine, fără asistență din partea nimănui. Am înțeles că, în cazul în care se constată că orice informație este falsă, falsificată, frauduloasă sau de altfel nevalabilă, pot fi listat blacklist de la secția de pompieri din Los Santos, pe baza gravității invalidității informațiilor. Am înțeles că copierea oricărei alte aplicații este interzisă, iar acest lucru va duce la blacklist. Am înțeles că departamentul are protocoale și promit să le învăț și să le respect strict și fără eșec. Dacă nu reușesc, voi fi pedepsit în consecință, dar nu voi lăsa ca o astfel de pedeapsă să-mi afecteze abilitățile de pompier. Am înțeles că sunt capabil să obțin recompense în cadrul departamentului, dar promit să nu cer niciodată astfel de recompense. Am înțeles, de asemenea, că cei care primesc recompense sunt demni de așa ceva în ochii unor rânduri superioare și nu voi ține gelozie asupra unor astfel de angajați. Promit să nu țin niciodată râvnă cu nimeni din departament și, dacă cineva începe să se dezvolte, promit să abordez un supraveghetor cu preocupările mele în mod profesional și formal. Promit să nu prezint în niciun fel departamentul în niciun fel și am înțeles că acest lucru va duce la îndepărtarea mea imediată. Înțeleg, de asemenea, că pot fi înlăturat din orice motiv considerat adecvat de către un superior și, dacă simt că o înlăturare este inutilă, o voi duce către o persoană cu un rang superior în interiorul departamentului, cum ar fi un șef, printr-o audiere disciplinară, dar promit să nu încerc să fac apel la nicio decizie luată împotriva mea fără utilizarea sistemului auditiv disciplinar. Mi-am angajat cea mai mare loialitate față de secția de pompieri din Los Santos și Fire Chief, Spencer Montgomery, precum și de ceilalți membrii commanding.
Prin semnarea de mai jos, sunt de acord cu toți termenii de mai sus.
[b]SEMNĂTURĂ:[/b] semneaza[/divbox]
[divbox=black][b][color=#FFFFFF](( V. INFORMAȚII OUT OF CHARACTER ))[/color][/b][/divbox]
[divbox=white][b]VII.1)[/b] Prenume: Răspuns
[b]VII.2)[/b] Oraș: Răspuns
[b]VII.3)[/b] Vârstă: Răspuns
[b]VII.4)[/b] De ce dorești să te reintegrezi in Los Santos Fire Department: Răspuns
[b]VII.5)[/b] Exista acțiuni memorabile din partea ta, ce ne pot face să luam un răspuns concret: Răspuns
[b]VII.6)[/b] Link către verificarea forumului: [url=link]Acces[/url]
[b]VII.7)[/b] Nume și nivelurile caracterelor actuale: Numele personajului - nivel
[b]VII.8)[/b] Furnizați lista cu sancțiuni oferite de catre admin pentru toate personajele: [url=link]Acces[/url]
[b]VII.9)[/b] Furnizați poza cu /stats din joc: [url=link]Acces[/url]
[b]VII.10)[/b] În prezent sunteți într-o facțiune oficială? Dacă da, furnizați numele: Răspuns
[b]VII.11)[/b] Dacă ați răspuns "da" la punctul de mai sus, furnizați dovada permisiunii pentru double faction: Răspuns
[b]VII.11)[/b] Enumerați toate facțiunile oficiale în care ați fost anterior: Răspuns[/divbox]